simple responsive web site creator

WILLA W KOMOROWIE

Rezydencja z widokiem na rozlewisko rzeki Utraty.

Inwestor

Inwestor prywatny

Powierzchnia użytkowa

1200,63 m2

Projekt

2014

Realizacja

w trakcie realizacji

Adres

Komorów



Budynek składa się z dwóch brył. Wyższej – dwukondygnacyjnej - mieszczącej na parterze funkcje dzienne, a na piętrze sypialnie. W parterowej bryle, przecinającej pod kątem prostym główny korpus budynku usytuowano garaż na samochody osobowe, a od strony ogrodu pomieszczenia basenu.

Elewacje pokryte zostaną okładziną kamienną, piaskowcem w kolorze szarym, a także okładziną drewnianą wykonaną z modrzewia syberyjskiego w kolorze naturalnym.

Przekrycie głównej bryły budynku stanowi stropodach na którym zlokalizowany został taras techniczny dla urządzeń klimatyzacji i wentylacji mechanicznej. Planuje się zainstalowanie na tarasie paneli fotowoltanicznych.